Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Řetěz vánoční GoSmart LED RGB, časovač, wifi, 18m IP44

Řetěz vánoční GoSmart LED RGB, časovač, wifi, 18m IP44

Značka
EMOS
Kód ELFETEX
11.561.856
EAN
8592920121740
Kód výrobce
1550044030
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

GoSmart LED vánoční řetěz, 18 m, venkovní i vnitřní, RGB, programy, časovač, wifi

Staňte se pánem Vánoc

Chcete dodat svému domovu novou atmosféru a spojit tradiční vánoční náladu s moderní technologií? S EMOS GoSmart LED vánočním řetězem ovládaným z mobilního zařízení můžete ozdobit nejen vánoční stromeček v interiéru, ale i zábradlí, trámy, venkovní pergolu, keř či altánek. To vše díky jeho odolnosti proti vodě krytí IP44.

Vánoční GoSmart LED vánoční řetězy jsou dostupné v délkách 8 až 24 m a jsou vybaveny kvalitními LED světýlky. Při jejich svícení můžete volit z 64 světelných modů, které vždy vykouzlí tu správnou atmosféru.

Barevná vánoční nálada

GoSmart LED vánoční řetěz disponuje 64 světelnými módy. Máte rádi klasické osvětlení v teplé nebo studené barvě, nebo naopak preferujete barevné a blikající osvětlení? Nastavte si jedinečnou a neopakovatelnou scénu přesně podle vašeho stylu a vkusu. Jednotlivé módy se liší barvou světlatypem blikánípostupným rozsvěcováním nebo změnou barvy LED světýlek. Vybírat můžete z 8 funkcí blikání 8 různých RGB barev.

Správné načasování

S praktickým časovačem již nemusíte zapínat a vypínat řetěz ručně. Stačí nastavit časovač podle vašich preferencí a váš domov se automaticky zahalí do vánočního lesku ve správný čas. Ušetříte s ním čas i energii, kterou pak můžete plně věnovat rodinným a vánočním radovánkám. 

Rádi používáte hlasové povely místo ovládání tlačítek? S funkcí ovládání hlasem můžete pomocí Amazon Alexy nebo Google Assistant řetez jednoduše zapnout, vypnout a měnit barvy osvětlení. Stačí jen říct a váš domov se okamžitě promění v magické vánoční místo.

Vždy ve vašem rytmu

Chcete si zatančit nebo uspořádat diskotéku pro vaše malé děti? I s tím vám GoSmart LED vánoční řetěz pomůže. Stačí pustit váš oblíbený hudební playlist, aktivovat v mobilní aplikaci funkci synchronizace s hudbou a užívat si, jak se světla na řetězu sladí s každým tónem.

Vaše Vánoce budou letos nejen krásně osvětlené, ale také hudebně magické. Pořád toužíte po „klasickém“ osvětlení?

 

Jednoduchá instalace a WiFi protokol

Samotná instalace GoSmart LED vánočních řetězů je velmi snadná. Stačí je umístit na vybrané místo, spárovat s mobilní aplikací EMOS GoSmart, která je dostupná pro Android i iOS, a připojit k vaší domácí WiFi síti. Díky kompatibilitě s Amazon Alexa a Google Assistant můžete využít i hlasového ovládání.

 

 

 

Integrace do systému EMOS GoSmart a TUYA

Vytvořte si vlastní inteligentní domácnost s chytrými zařízeními EMOS GoSmart a dalšími kompatibilními s platformou TUYA. Propojujte jednotlivá zařízení, nastavujte automatizace jejich činností a ovládejte je vzdáleně pomocí plně lokalizované a intuitivní mobilní aplikace.

Nechte svou domácnost, aby se starala sama o sebe a dopřejte si tak více času pro své blízké a zájmy.

 

  • Značka EMOS
Sváteční osvětlení
  • Provedení Světelný řeťez
  • Celková délka 18 m
  • Vhodný pro venkovní použití Ano
  • Stupeň krytí (IP) IP44
  • Se světelným zdrojem Ano
  • Počet světelných bodů 180
  • Provozy baterií Ne

Ke stažení

Všechny obrázky

Podobné produkty