Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

SCHNEIDER Evlink Smart peak konrolér pro Evlink Home 3P

SCHNEIDER Evlink Smart peak konrolér pro Evlink Home 3P

Značka
SCHNEIDER ELECTRIC
Kód ELFETEX
11.505.911
Kód výrobce
EVA1HPC3
Recyklační poplatek vč. DPH
0,22 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Toto příslušenství EVlink Home doplňuje nabíjecí stanici o systém zabraňující vypnutí tím, že omezuje zátěž. Používá se v třífázové síti. Umožňuje přejít od řízení ve statickém režimu k dynamickému. Umožňuje měnit maximální výkon přidělený nabíjecímu elektrickému vozidlu v reálném čase dle spotřeby ostatní zátěže v domě. Toto nastavení je manuálně nastavováno uživatelem, který vybere z 6 maximálních povolených proudů v rozmezí 16A až 50A. Musí být instalováno uvnitř na 35mm DIN lištu. Komunikuje s nabíjecí stanicí pomocí systému Power Line Communication. PLC systém přenáší data na stejném vodiči jako střídavý proud. Lokální signalizaci zajišťuje LED červenou barvou v případě výchozí indikace a zelenou barvou při probíhajícím procesu ovládání. Další zelená LED indikuje probíhající komunikaci s elektromobilem Rozměry jsou (Š) 72mm x (V) 89mm x (H) 75mm.Hmotnost produktu je 180g. Barva je bílá. Je vyrobena z plastu Teplota okolního vzduchu pro provoz je mezi -30°C a 50°C. Teplota okolního vzduchu pro skladování je mezi -40°C a 85°C. Vyhovuje EN 61010-1 (ver. 2010) a EN61326-1 (ver. 2013) standard.
  • Značka SCHNEIDER ELECTRIC
Řízení nabíjení E-mobility
  • Jmenovité napětí 230 V
  • Šířka 89 mm
  • Výška 72 mm
  • Hloubka 75 mm
  • Spotřeba energie 5 W
  • Nabíjecí proud 50 A

Podobné produkty