Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

SM155Z Suspension set CL fastset

SM155Z Suspension set CL fastset

Značka
PHILIPS
Kód ELFETEX
11.548.631
EAN
8720169513228
Kód výrobce
872016951322899
Recyklační poplatek vč. DPH
2,42 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Informace o produktu

Philips CoreLine FastSet je adekvátní energeticky účinná LED náhrada za běžná vnitřní přisazená svítidla. Díky shodným světelným tokům se zářivkovým osvětlením není třeba provádět nové výpočty osvětlení pro projekty modernizace– díky konstrukci „vše vjednom“ můžete ustejného svítidla přepínat mezi náhradními teplotami chromatičnosti (CCT) asvětelnými toky přesně podle vašich potřeb. Montáž těchto přisazených LED svítidel je rychlá aflexibilní, protože si můžete vybrat mezi bočním nebo zadnímkabelovým vstupem. To znamená, že vnitřní přisazená svítidla CoreLine FastSet lze snadno namontovat jako samostatná svítidla, ato přímo na povrch nebo do držáků. Také můžete vytvořit linii světla díky rovným koncovkám pro přímou montáž. Také je snadno propojíte sdalšími svítidly CoreLine Fastset avytvoříte tak harmonické světelné linie. Vpřípadě potřeby je kdispozici také příslušenství pro úpravu svítidel CoreLine pro závěsnou montáž. Jak se od značky Philips očekává, ukaždého svítidla CoreLine FastSet byla brána vpotaz bezpečnost. Svítidlo má stupeň krytíIP44 astupeň ochranyIK06, které chrání před náhodným nárazem, ataké je vybaveno bezpečnostními čepy na krytu, které zabraňují jeho pádu. Pro montáž inteligentního osvětlení je kdispozici verze kompatibilní se systémem Interact. Spřisazenými LED svítidly CoreLine FastSet získáte dokonalé řešení osvětlení pro oblasti svysokou cirkulací osob, jako jsou chodby aschodiště.
  • Značka PHILIPS

Podobné produkty