Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

KNIPEX 86 03 300 SB Klíč klešťový

KNIPEX 86 03 300 SB Klíč klešťový

Značka
KNIPEX
Kód ELFETEX
10.715.492
EAN
4003773040927
Kód výrobce
86 03 300 SB
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Informace o produktu

Nahrazuje sadu klíčů na šrouby, metrické i palcové. Hladké čelisti pro šetrnou montáž povrchově zušlechtěných armatur - práce přímo na chromu!. Nastavitelný nástroj pro utahování šroubů. Výborně se hodí k uchopování, držení, stlačování a ohýbání obrobků. žádné poškození hran u choulostivých armatur díky celoplošné opoře bez vůle. Nastavení stisknutím tlačítka přímo na obrobku. Plynulé nastavení všech velikostí klíčů až do uvedené kapacity pomocí paralelně vedených čelistí. Spolehlivé zaskočení čepu kloubu: žádné neúmyslné přenastavení. Zdvih mezi čelistmi umožňuje rychlé utahování a povolování šroubových spojů na principu rohatky se západkou. Velmi silné sevření díky 10násobnému zesílení síly ruky. Chromvanadová elektroocel, kovaná, kalená v oleji
  • Značka KNIPEX

Podobné produkty