Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Spínač RFSOU-1 soumrakový bezdrátový

Spínač RFSOU-1 soumrakový bezdrátový

Značka
ELKO EP
Kód ELFETEX
11.117.855
EAN
8595188147071
Kód výrobce
8595188147071
Recyklační poplatek vč. DPH
0,51 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Soumrakový spínač se používá k ovládání žaluzií, markýz, světel a jiných spotřebičů v závislosti na úrovni intenzity okolního světla. POPIS Bezdrátový soumrakový spínač měří intenzitu osvětlení a na základě nastavené hodnoty vysílá povel k sepnutí osvětlení nebo vytažení/zatažení žaluzií. Je možné jej kombinovat s multifunkčními spínacími prvky a žaluziovými spínači. Možnost výběru ze 2 funkcí: a) Soumrakový spínač - automaticky spíná při poklesu intenzity okolního světla, rozpíná při zvýšení (určeno pro zahradní osvětlení, reklamy, veřejné osvětlení…) b) Světelný spínač – automaticky spíná při zvýšení intenzity okolního světla, rozpíná při snížení (určeno pro kanceláře, restaurace, místnosti…) Senzor lze nastavit ve 3 rozsazích: 1 – 100 000 Lx. Nastavitelné zpoždění do 2 minut pro eliminaci nežádoucího spínání okolními vlivy. Soumrakový spínač může ovládat až 32 prvků v instalaci. Pomocí programovatelného tlačítka lze zjistit stav baterie, kvalitu signálu mezi prvkem a stmívačem a nastavit funkci se spínácím nebo žaluziovým prvkem. TECHNICKÉ PARAMETRY Bateriové napájení prvku 2xAAA (1,5V), životnost baterie cca 2 roky dle počtu ovládaných jednotek. Dosah až 160 m (volné prostranství), v případě nedostatečného signálu mezi ovladačem a prvkem použijte opakovač signálu RFRP-20. Komunikační frekvence (868MHz, 866MHz, 916MHz, 922MHz) s obousměrným protokolem RFIO nebo RFIO2. RFIO2 je inovovaný bezdrátový komunikační protokol systému iNELS RF Control, který přináší větší stabilitu a eliminuje kolizi signálů mezi jednotlivými prvky. V krytí IP 65, vhodné pro montáž na zeď i do náročných prostředí.
  • Značka ELKO EP
Světelná čidla pro sběrnicové systémy
  • Jiné sběrnicové systémy Bez
  • Obousměrný zvuk Ano
  • Způsob montáže Povrchová montáž
  • S LED indikací Ano
  • Typ snímače Světelný senzor vestavěný
  • Stupeň krytí (IP) IP65
  • Nastavení 1 - 100000 lx

Podobné produkty