Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

SCHNEIDER Sedna Design & Elements Krabice povrchová vícenásobná bílá

SCHNEIDER Sedna Design & Elements Krabice povrchová vícenásobná bílá

Značka
SCHNEIDER ELECTRIC
Kód ELFETEX
11.395.753
EAN
3606481478481
Kód výrobce
SDD111902
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Schneider Electric Sedna Design & Elements vícenásobná rozšiřující krabice pro povrchovou montáž SDD11902 v bílé barvě. Tato krabice se používá pro povrchovou montáž vedení. Díky termoplastu ABS-UV se stabilizovaným UV je tato vícenásobná rozšiřující krabice pro povrchovou montáž spolehlivá a odolná. Povrch je lesklý, což zaručuje jasný a poutavý povrch. Má šířku 78 mm, výšku 84 mm a hloubku 43 mm s přesahem 43 mm. A výrobek váží 0,04 kg. Dále toto zařízení dosahuje hodnoty IP20. Sedna Design and Elements je prvotřídní řada produktů, které se dodávají v množství moderních barev a textur, které vnášejí do vašeho domova dřevo, kámen, kov a skla. Vaši zákazníci se budou těšit ze všeho, co je na těchto krásných a realistických površích, včetně jejich cenové dostupnosti. Díky systému Wiser je nová řada Sedna také jednoduchým řešením pro inteligentní domácnost, které odpovídá potřebám vašich zákazníků a životnímu stylu.
  • Značka SCHNEIDER ELECTRIC
Multifunkční přípojné zásuvky
  • Barva Bílá
  • číslo RAL 9003
  • Typ upevnění Šroubovací
  • Montáž nad omítku Ano

Ke stažení

Podobné produkty