Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LITTLE GIANT Žebřík Conquest 2.0 All Terrain Fiberglass 17

LITTLE GIANT Žebřík Conquest 2.0 All Terrain Fiberglass 17

Značka
LITTLE GIANT
Kód ELFETEX
11.530.796
EAN
096764771072
Kód výrobce
17107EN
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Informace o produktu

Nevodivý výsuvný kloubový žebřík s výsuvnými vyrovnávacími nohami, které se přizpůsobí nerovnému terénu a zajistí vyšší stabilitu. Konfigurace až 7 poloh. Zatížení 150 kg na každé straně. Nevodivý materiál fiberglass.

Conquest All-Terrain fiberglass™
Little Giant® Conquest All-Terrain™  fiberglass je lehký  nevodivý vícepolohový výsuvný kloubový žebřík s výsuvnými vyrovnávacími nohami, které přizpůsobí váš žebřík tak, aby vyhovoval nerovnému terénu a zajistil vyšší stabilitu. Mějte pocit bezpečí, bez ohledu na to, kam vás práce může zavést. Conquest All-Terrain splňuje nebo překračuje všechny standardy EN 131 s nosností 150 kg ve všech konfiguracích. V konfiguraci štafle zvládne 150 kg na obou stranách. Nevodivý materiál fiberglass.
 Conquest All Terrain fiberglass™
Když máte dělat pořádné projekty, potřebujete žebřík, který dokáže všechno. Conquest All-Terrain ™ je dokonalým žebříčkem k dokončení těchto úkolů. Od stavby domu , instalace elektřiny až po zavěšení sádrokartonu vám Coquest pomůže dokončit seznam všech úkolů. Jeho velkou výhodou je nevodivý materiál Fiberglass - skelné vlákna, které vám na stavbě zajistí ochranu před elektrickým proudem.
 

Snadné použití
Conquest All-Terrain fiberglass je nevodivý  vícepolohový žebřík s přidanými funkcemi, které usnadňují ideální nastavení. Chcete-li upravit výšku žebříku, jednoduše zatlačte seřizovací prvky Rock Lock ™ a posuňte vnitřní část do požadované výšky. Výsuvné , stranově i  výškově nastavitelné nohy vám rychle a snadno umožní nastavit žebřík v jakémkoliv terénu přesně jak potřebujete. A to rychle a bezpečně. Přídavné sloty vám umožní použití různých organizérů na nářadí, zásobníku na barvy a také bezpečnostní madlo na přidržení. Přídavné patky na  bezpečné opření žebříku např. o SDk nebo fasádu Vám zajistí, že do materiálu při opření neuděláte důlek a materiál tak nepoškodíte. Patky jsou pod správným úhlem pro opření. Vestavěný přípravek ve spodní části žebříku vám umožní bezpečné opření např. o trám, sloup,, nebo roh budovy, žebřík vám  bude pevně držet, nesklouzne na stranu ani nepoškodí hranu o kterou se opíráte. Pevné a široké madlo vám umožní žebřík snadno přenést.  Pokud potřebujete přemístit žebřík z místa na místo, sklopte  žebřík na kolečka Tip & Glide™  a odvezte jej kam potřebujete.
 

Až 6 možnosti žebříku za cenu jednoho !!
Tento model umožňuje z jednoho žebříku několika jednoduchými pohyby vytvořit dva samostatné A žebříky.
Když vysunete ze základního žebříku vložené stojny a spojíte je produktem art. č. 26999 ( kozlíkový držák)* můžete si vytvořit dva samostatné A žebříky. Pro práci více lidí, nebo můžete použít jako kozu nebo lešení s pomocí teleskopické plošiny PLANKS**. Tyto vysunuté stojny se zvýšenou opatrností můžete také použít jako samostatné žebříky pro polohu opření.
Vznikne Vám tak jeden menší žebřík s možností většiny konfigurací a dva samostatné žebříky v poloze opření, nebo jejich kombinace.
Vícepolohový žebřík
Conquest All-Terrain fiberglass je žebřík, který vám pomůže snadno dokončit úkoly. Sestavte žebřík v různých konfiguracích, které vyhovují projektu, jako jsou štafle, výsuvný žebřík, na schodiště, 90° poloha nebo lešení **. Je to rychlé a snadné.
 
* Kozlíkové držáky art:26999 , nejsou součástí dodávky
** Plošina lešení není součástí dodávky

 

Parametry:

  • Délka: 2.74–4.57 m
  • Nosnost: 150 kg
  • Hmotnost: 19,5 kg
  • Materiál: Fiberglass
  • Patky: Standardní protiskluzové (nýtované)
  • Rozvírací systém: Zámek závěšení
  • Zámek rozvírání: Plastový / Triple-Locking
  • Zámek prodloužení: Rapid Lock
  • Tip & Glide™ Kolečka: Ano
  • Typ žebříku: Teleskopický – kloubový
  • Značka LITTLE GIANT
Štafle, schůdky
  • Hmotnost 19.5 kg
  • Dvoudílný Ano
  • Materiál Plast
  • Dvojitý stupínek Ano
  • Výška na stání 3.53 m

Všechny obrázky

Podobné produkty