Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LAPP UNITRONIC SENSOR FD LI9Y11Y 4x0,34

LAPP UNITRONIC SENSOR FD LI9Y11Y 4x0,34

Značka
LAPP
Kód ELFETEX
10.661.974
EAN
4044773312959
Kód výrobce
7038865
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Kabel pro snímače/akční členy UNITRONIC® SENSOR FD Lif9Y11Y 4X0,34; Kabel pro snímače/akční členy; Vlečný řetěz; PUR; černá; cUL listed; Anwendungsgebiete: Konstrukce kabelu umožňuje vysoce flexibilní, trvale pohyblivé použití v pohyblivých strojních součástech a ve vlečném řetězu;Vnější plášť z PUR odolává vysokému mechanickému namáhání;Vnější plášť z polyuretanu je odolný proti mazivům na bázi minerálních olejů a je vysoce odolný proti chemikáliím;Lze použít v suchém, vlhkém a především v drsném a olejovém prostředí;Vhodný pro venkovní použití, při respektování teplotního rozsahu; Nutzen: Certifikace UL podle technických údajů umožňuje použití výrobku na severoamerickém trhu;Trvanlivý, odolný výrobek díky vnějšímu plášti z PUR, který je odolný proti oděru, vrubům a proříznutí;Vysoce flexibilní konstrukce kabelu pro maximální mechanické namáhání;Varianta „FD-optimalizovaná“ s obzvláště malým vnějším průměrem kabelu díky tenčímu vnějšímu plášti ;Varianta "FD-stíněná" nabízí ideální ochranu proti elektromagnetickému rušení díky měděnému stínicímu opletu s vysokým stupněm pokrytí (F/UTP);Kompaktní rozměry umožňují snadnou integraci do koncepce stroje
  • Značka LAPP
Předmontované kabely senzor - aktor
  • Bez halogenů Ano
  • Přípustná vnější teplota kabelu, pevné uložení -40 - 80 °C
  • Materiál pláště kabelu PUR (polyuretan)
  • Barva pláště kabelu Černá

Ke stažení

Podobné produkty