Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

KNIPEX 13 82 200 SB Kleště univezální elektroinstal.

KNIPEX 13 82 200 SB Kleště univezální elektroinstal.

Značka
KNIPEX
Kód ELFETEX
10.806.378
EAN
4003773075271
Kód výrobce
13 82 200 SB
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Informace o produktu

Multifunkční kleště pro elektroinstalace- na uchopování plochého i kulatého materiálu, ohýbání, odstranění otřepu, štípání kabelů, odizolování a krimpování koncových dutinek. 6 funkcí v jedněch kleštích. Hladké úchopové plochy na hrotu pro uchopování jednotlivých vodičů bez poškození- profilované úchopové plochy a hořákový otvor pro uchopování plochého i kulatého materiálu. Výrazná vnější hrana na čelisti pro úpravu podomítkových zásuvek a odstraňování otřepu u průchodových otvorů. Otvory pro odizolování na vodiče 0,75-1,5 mm² a 2,5 mm². Krimpovací hnízdo na koncové dutinky 0,5-2,5 mm². Kabelové nůžky s přesnými břity (indukčně kalené) na měděné a hliníkové kabely do 5 x 2,5 mm² / Ø 15 mm. Uchopení bez úplného rozevírání kleští (inteligentní přídržný mechanismus u verze s otevírací pružinou) Břit zůstane uzavřený a chráněný.. štíhlá konstrukce kvůli lepší přístupnosti. šroubovaný kloub: Přesný chod kleští bez vůle. Speciální nástrojová ocel ve zvláštní jakosti, kovaná, kalená v oleji
  • Značka KNIPEX

Podobné produkty