Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

KNIPEX 00 11 07 Klíč na rozvodné skříně, kolíkový

KNIPEX 00 11 07 Klíč na rozvodné skříně, kolíkový

Značka
KNIPEX
Kód ELFETEX
10.714.673
EAN
4003773063018
Kód výrobce
00 11 07
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Informace o produktu

Skladný klíč spínací skříně ve tvaru kuličkového pera s upínací sponou k bezpečnému uschování. Otočným uložením držáků klíčů možné využítí třech různých profilů klíčů. Pro skříňové rozvaděče, systémy uzavírání plynových, vodovodních a elektrických přípojek. Pro technická zařízení v budovách jako klimatizační a ventilační zařízení, uzavírací ventily, síťové rozvodné desky atd.. S magnetickým adaptérem pro běžné bity 1/4". Přídavný držák násadek pro násadky 1/4" v klíčovém profilu. Se 2 otočnými bity: křížová drážka PH / drážka 7,0 x 1,2 mm a TX20 / TX25. Těleso nástroje: plast, vyztužen optickými vlákny. Profily klíčů: zinkový odlitek litý pod tlakem Popis: Aretace v uzavřené poloze. Pro skříňové rozvaděče, systémy uzavírání plynových, vodovodních a elektrických přípojek. Pro technická zařízení v budovách jako klimatizační a ventilační zařízení, uzavírací ventily, síťové rozvodné desky atd.. Skladný klíč spínací skříně ve tvaru kuličkového pera s upínací sponou k bezpečnému uschování. Otočným uložením držáků klíčů možné využítí třech různých profilů klíčů. S magnetickým adaptérem pro běžné bity 1/4". Přídavný držák násadek pro násadky 1/4" v klíčovém profilu. S bitem: Křížová drážka PH2. Těleso a spon z plastu, nosič a profily klíče jsou zinkové tlakové odlitky.
  • Značka KNIPEX

Podobné produkty