Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GP Baterie nabíjecí ReCyko Pro Profesional AAA (HR03) 4 ks v balení

GP Baterie nabíjecí ReCyko Pro Profesional AAA (HR03) 4 ks v balení

Značka
GP
Kód ELFETEX
11.561.705
EAN
4891199212758
Kód výrobce
1032124080
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Informace o produktu

Změní váš pohled na baterie

 Nabíjecí baterie NiMH řady Recyko Pro s vysokým výkonem obrovskou životností až 1 500 cyklů, jsou ideální volbou pro všechna zařízení náročná na napájení. Používáním těchto baterií výrazně snižujete spotřebu jednorázových baterií. Díky neuvěřitelně nízké míře samovybíjení můžou zůstat nabité na 70 % až po dobu 60 měsíců. Jejich spolehlivá provozní teplota od -20 °C do +50 °C poskytuje bezproblémový výkon i při použití v extrémních teplotních podmínkách. Baterie řady Recyko Pro jsou součástí nového, pokročilého ekosystému dobíjecích baterií, nabíječek a dokovacích stanic, které vám naprosto změní pohled na dosavadní používání baterií.

 

Dlouhá výdrž bez ztráty energie

Často uplyne několik dní nebo týdnů, než znovu použijete své baterie. Naštěstí pro vás mají baterie Recyko Pro velice nízkou míru samovybíjení – uchovají si až 80 % výkonu i po 12 měsících v nečinnosti a jsou přednabité z výroby, takže je můžete okamžitě a kdykoliv znovu použít. Už se nemusíte starat, že vám dojdou síly, když je zrovna nejvíce potřebujete!

 

Připravené na horké i mrazivé výzvy

Baterie řady Recyko Pro jsou navrženy tak, aby zvládly i nejnáročnější podmínky v širokém rozsahu venkovních teplot. Bez ohledu na to, zda se nacházíte v mrazivém prostředí nebo v extrémním horku, GP baterie Recyko Pro zůstávají spolehlivé a plně funkční. S provozní teplotou od -20 °C do +50 °C můžete počítat s nekompromisním výkonem a dlouhou životnostíUž nemusíte řešit omezení způsobená extrémními teplotami – vaše zařízení budou pracovat v optimálním režimu a vy si tak můžete plně užívat svých aktivit a tvůrčích projektů.

 

Zvláštní pozornost ochraně naší planety

Společnost GP se nezaměřuje pouze na výrobu špičkových výrobků, ale aktivně hledá způsoby, jak snížit ekologický dopad svých produktů a jejich obalů. Jejich inovativní řada dobíjecích baterií a nabíječek s názvem Recyko Pro je příkladem této snahy. Tyto produkty jsou baleny v papírových obalech, které neobsahují žádné plasty. Tím podporují používání recyklovaných materiálů a snižují množství odpadu. S těmito obaly šetrnými k naší planetě můžete být součástí pozitivní změny i vy! Přispějte ke snižování ekologické zátěže.

 

 

  • Značka GP
Dobíjecí baterie
  • Jmenovité napětí 1.2 V
  • Provedení Nikl-metal-hydrid
  • Hmotnost 14 g
  • Označení velikosti AAA mikrotužka
  • Kapacita 800 mAh
  • Průměr 10.5 mm
  • Označení IEC HR03
  • Jiné označení AAA
  • Délka 44.5 mm
  • Okolní teplota -20 - 50 °C
  • Počet buňek 4

Všechny obrázky

Podobné produkty