Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

FVE Sada 10 kW měnič GOODWE + DYNES BMS +3 DYNES baterie 3,55 kWh

FVE Sada 10 kW měnič GOODWE + DYNES BMS +3 DYNES baterie 3,55 kWh

Značka
GOODWE
Kód ELFETEX
11.537.507
Kód výrobce
FVE SESTAVA 10 KW MĚNIČ+BMS+3 BALER
Recyklační poplatek vč. DPH
67,45 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Informace o produktu

Sada třífázového hybridního měniče GoodWe GW10K-ET PLUS+ se sestavou tří baterií Dyness HV9637-LIFEPO,96V,3.55KWH a řídícího modulu BMS BDU/BASE T9637-BMS FOR DYNESS TOWER.

Třífázový hybridní střídač napětí GoodWe ET Plus+ 3f 10 kW je standardně vybaven dvěma MPP trackery, umožňuje připojení vysokonapěťových baterii.

Měnič je odolný vůči výpadku distribuční sítě a poskytuje tedy dokonalou zálohu pro rodinný dům i firmu. Nabízí 2 samostatné výstupy.
Na první výstup se připojí fáze rodinného domu a na druhý výstup se připojují zálohované spotřebiče, které mají fungovat i v případě výpadku distribuční sítě. Dokud je měnič připojený k síti, dodává do obou výstupů. V případě výpadku distribuční sítě dodává pouze do druhého výstupu. Přechod do záložního režimu se děje v rámci milisekund. Jedná se tedy o UPS (Uninterupted Power Supply) Samozřejmostí je bezplatný monitorovací systém elektrárny (výkon FVE a stav baterií) pomocí Wi-Fi. Měnič je možno nastavit jako bezpřetokový. Baterie lze nabíjet z AC strany (ze sítě distributora). Střídač je schopen pracovat i bez připojených baterií.
 
Bateriový řídící systém DYNESS  BDU/Base T9637-BMS plní funkci před-nabíjení, chrání proti podpětí, přepětí, nízké a vysoké teplotě, vyrovnává články, výpočet SOC-SOH atd.
 
Bateriový modul HV9637-LIFEPO,96V, s kapacitou 3,55 kWh a technologií LiFePO4. Maximálně je možné zapojit do serie 6 modulů (576V/21,31 kWh).
 
 
  • Značka GOODWE
Fotovoltaické kompletní sady
  • Velikost instalace 10 kWp
  • S měničem Ano

Podobné produkty