Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

EMOS Termostat pokojový drátový s komunikací OpenTherm P5606OT

EMOS Termostat pokojový drátový s komunikací OpenTherm P5606OT

Značka
EMOS
Kód ELFETEX
11.395.654
EAN
8592920089354
Kód výrobce
2101208000
Recyklační poplatek vč. DPH
2,03 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

PROGRAMOVATELNÝ TERMOSTAT DRÁTOVÝ P5606OT

Objevte komfortní ovládání vytápěcího systému a úsporu času i nákladů. Výhodou drátového termostatu je jeho stabilní přenos informací mezi kotlem a termostatem. Podsvícený displej umožňuje jednoduché ovládání a programování až šesti teplotních změn denně. Dokonalou regulaci zajišťuje nastavení teploty v rozmezí od 5 °C do 35 °C. Termostat vyniká možností připojení kotle, který podporuje OpenTherm komunikaci i klasické spínání prostřednictvím spínaného kontaktu (relé). S funkcemi Lock a Prázdniny budete mít vytápění v bytě nebo domě či kanceláři každý den pod plnou kontrolou.

 

Nastavení teploty od 5 °C do 35 °C

Programovatelný termostat vám umožní nastavit požadovanou teplotu v souladu s vaším životním rytmem. Už žádné teplotní šoky a nákladné přetápění. Termostat hlídá ideální teplotu za vás. Naprogramujte si optimální teplotu od 5 °C do 35 °C, a to už po 0,5 °C. Aktuální teplotu v místnosti měří termostat v rozmezí od 0 °C až do 40 °C a s přesností na 0,1 °C. Díky ochraně proti zamrznutí termostat zabraňuje poničení otopné soustavy mrazem v případě, že se objekt v zimě pravidelně nevytápí.

 

Podpora OpenTherm komunikace

Výhodou je možnost připojení kotle, který podporuje OpenTherm komunikaci. Výkon kotle je regulován nejen teplotou v místnosti, ale i teplotou vody v systému a dalšími proměnnými. Ke spínání dochází pomocí OT i pomocí relé. Většina termostatů má buď jen OT výstup nebo relé výstup. Termostaty Emos P5606OT a P5616OT mají pro připojení ke kotli oba výstupy.

 

Přehledný displej s podsvícením

Přehlednost a výrazné podsvícení jsou hlavními výhodami displeje termostatu. Ovládání je tak jednoduché a intuitivní. Díky velkým číslicím na displeji snadno přečtete aktuální i nastavenou teplotu nebo naprogramujete časový harmonogram topení. Podsvícení umožňuje ovládání termostatu i ve tmě nebo v horších světelných podmínkách.

 

Funkce Lock (dětská pojistka)

Nemějte obavy z neoprávněných zásahů do nastavené teploty. Funkce Lock umí zablokovat termostat a zajistí vaší 100% kontrolu, protože dovoluje termostat ovládat pouze po zadání bezpečnostní dvojkombinace. Lock vám tak dobře poslouží jako dětská pojistka. Termostat s funkcí Lock je nezbytností pro všechny pronajímatele nemovitostí a provozovatele penzionů.

 

Programování a chytré funkce

Naprogramujte si svůj ideální teplotní komfort přesně podle svých přání a potřeb. Termostat vám umožní nastavit až 6 různých uživatelských teplot za den. Výhodou je uživatelská přívětivost, díky které zvládne ovládání opravdu každý. Nastavit přesně takovou teplotu, na jakou jste zvyklí, umí funkce kalibrace teploty v místnosti podle jiného referenčního teploměru. Pomocí režimu Prázdniny navolíte konstantní teplotu na delší časové období.

 

Napájení na 2 baterie AA

Napájení drátového termostatu zajišťují dvě 1,5 V AA baterie. Na potřebu výměny baterie vás upozorní indikátor stavu baterie. Baterie jsou součástí balení stejně jako dva šroubky a dvě hmoždinky nutné k uchycení termostatu na stěnu.

  • Značka EMOS
Pokojové / hodinové termostaty
  • Topení Ano

Všechny obrázky

Podobné produkty