Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

EMOS Termostat P5604 2×1,5V AAA pokojový 0-40°C manuální

EMOS Termostat P5604 2×1,5V AAA pokojový 0-40°C manuální

Značka
EMOS
Kód ELFETEX
11.273.633
EAN
8592920064030
Kód výrobce
2101106000

Recyklační poplatek vč. DPH
2,03 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

MANUÁLNÍ TERMOSTAT DRÁTOVÝ P5604

Objevte stabilní teplotní komfort domácnosti bez nákladného přetápění. Už žádné výkyvy, jen příjemná teplota bez starostí. Drátový pokojový termostat s manuálním nastavením hlídá ideální teplotu a reguluje topicí systém i klimatizaci ve dne v noci. Rozptyl nastavení teploty od 5 °C do 35 °C zajišťuje příjemnou teplotu v létě i v zimě. Výhodou je jednoduché ovládání a přehledný podsvícený displej s velkými číslicemi a informacemi o aktuální a požadované teplotě. Zapomeňte na běhání ke kotli, stačí otočit kolečkem.

 

Regulace pro vytápěcí i chladicí systém

Drátový termostat umožňuje jednoduchou regulaci vytápěcích systémů i klimatizací. Zabrání nepříjemnému přetápění, které neprospívá zdraví ani vašemu rodinnému rozpočtu. Stejně tak díky termostatu nedochází k poklesu teploty pod nastavenou hodnotu. Při napojení na chladicí systém udržuje termostat v letních měsících optimální teplotu bez výkyvů a teplotních šoků.

 

Nastavení teploty od 5 °C do 35 °C

Pomocí otočného kolečka si zvolíte požadovanou teplotu v širokém rozsahu od 5 °C do 35 °C. Protože na každém stupni záleží, na termostatu můžete nastavit teplotu po 0,5 °C pro váš příjemný pocit v zimě i v létě. Nastavitelný rozptyl teploty dosahuje ± 0,2 °C. Teploměr měří teplotu v rozmezí 0 °C až 40 °C s přesností na 0,1 °C. Díky ochraně proti zamrznutí lze termostat používat například i v chatě, kterou v zimě nevytápíte.

 

Přehledný displej s podsvícením

Aktuální i nastavenou teplotu snadno zkontrolujete díky přehlednému displeji s podsvícením. Podsvícení umožňuje ovládání i v noci, aniž byste museli v místnosti rozsvítit. Velké číslice ocení zejména ti, kterým už zrak dobře neslouží.

 

Snadné ovládání a moderní design

Ovládání termostatu je maximálně jednoduché a uživatelsky přívětivé. Nastavit teplotu zvládnete i bez návodu. Stačí otočit kolečkem a určit teplotu s přesností na 0,5 °C.

Digitální termostat v bílé barvě a s rozměry 30 × 120 × 77 mm se hodí do každého interiéru.

 

Napájení na 2 baterie AAA

Napájení drátového termostatu zajišťují dvě 1,5 V AAA baterie. Na potřebu výměny baterie vás upozorní indikátor stavu baterie. Baterie jsou součástí balení stejně jako dva šroubky a dvě hmoždinky nutné k uchycení termostatu na stěnu.

  • Značka EMOS
Pokojové termostaty
  • Šířka 120 mm
  • Výška 77 mm
  • Hloubka 30 mm
  • Měřící rozsah spodní hodnota 5 °C
  • Měřící rozsah horní hodnota 35 °C
  • Max.napětí kontaktu 230 V
  • Počet výstupů topení 1
  • Počet výstupů chlazení 5
  • Max.zatížení kontaktů 6 A

Ke stažení

Všechny obrázky

Podobné produkty