Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vážení zákazníci, 18.12. bude poslední den, kdy budeme expedovat objednávky se všemi druhy přeprav. Od 19.12. - 22.12. budeme expedovat pouze expresní odběr na pobočce. Do standardního režimu se vrátíme 2.1.2022. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky. Více informací naleznete zde.

Vážení zákazníci, v pondělí 4.3.2024 od 12:00 do 17:00 bude náš e-shop dočasně nedostupný z důvodu plánované odstávky serveru. Děkujeme vám za pochopení.

Vážení zákazníci, v pondělí 4.3.2024 od 12:00 do 17:00 bude náš e-shop dočasně nedostupný z důvodu plánované odstávky serveru. Omlouváme se za komplikace.

Vážení zákazníci, kvůli technickým problémům nemusí e-shop fungovat správně. Na odstranění chyby intenzivně pracujeme, omlouváme se za komplikace.

Vážení zákazníci, kvůli probíhajícím inventurám nemusí odpovídat aktuálně se zobrazující skladové zásoby. Objednávky zboží, začínáme expedovat 3.1.2022. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky.

Vážení zákazníci, poslední závoz zboží na pobočky a kurýrní službou bude dne 18.12.2020. Zboží skladem na pobočkách lze vyzvedávat do 23.12.2020. V období inventur budou uvdedené skladové dispozice na e-shopu pouze orientační.

Vaše objednávky budou opět vyřizovány od 4.1.2021. Více info zde.

» Akční nabídka pro registrované velkoobchodní zákazníci na elfetex fest 2022 je tady! « 

 Vážení zákazníci, 2.4.2024 pro vás otevíráme novou pobočku v Hradci Králové, těšíme se na vaši návštěvu. Více info zde.

» Akční nabídka pro registrované velkoobchodní zákazníky na Elfetex fest 2023 je tady! « 

» Akční nabídka pro registrované velkoobchodní zákazníci na elfetex fest 2022 je tady! « 

» Každý čtvrtek probíhá pro registrované velkoobchodní zákazníky prodejní akce Čtvrtkobraní. Zjistěte více. «

EMOS Sada videotelefonu H2050 / EM-03M 2WIRE barevná

EMOS Sada videotelefonu H2050 / EM-03M 2WIRE barevná

Značka
EMOS
Kód ELFETEX
11.417.019
EAN
8592920091463
Kód výrobce
3010002050
Recyklační poplatek vč. DPH
1,02 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Sada videotelefonu EMOS EM-03M

Vědět, kdo stojí u vchodu a zvoní na vás, je jednou ze základních jistot, které ve svém domově potřebujete každý den. Videotelefon EMOS EM-03M vám poskytne nejen to, ale ještě mnohem více.

Kromě toho, že videotelefon s širokým úhlem záběru zvládne perfektně zobrazit příchozího za šera či v noci, připojíte na 7" barevnou obrazovku s vysokým rozlišením i ovládání vchodových dveří či pojezd brány. Pomocí jediného tlačítka tak na dálku jednoduše otevřete příchozímu, aniž byste museli opouštět pohodlí svého bytu.

Videotelefon EMOS EM-03M vás potěší snadnou montáží pomocí pouhých 2 vodičů, jednoduchým intuitivním ovládáním a promyšlenými detaily, ke kterým patří například štítek na jmenovku.

 

Vždy víte, kdo je u vchodu

Se sadou videotelefonu EMOS EM-03M s barevným LCD displejem si budete vždy jistí, co se děje u branky nebo u vašich dveří. Už vám nic neunikne. Díky 80° úhlu záběru kamerové jednotky uvidíte každého, kdo u vás doma nebo v kanceláři zazvoní. A aby vás příchod návštěvy vždy potěšil, můžete si regulovat hlasitost zvonění a zvolit si jednu z šestnácti přednastavených melodií, která bude nejlépe lahodit vašemu uchu.

 

Návštěvníka zobrazí ve dne i v noci

Infračervené LED diody se postarají o dokonalé snímání kamery, ať už je venku ostré denní světlo, nebo hluboká tma. Kamera s širokým úhlem záběru snímá přes den běžným způsobem, při zhoršených světelných podmínkách si pak automaticky přisvítí. Díky tomu máte přehled o tom, kdo za vámi přišel ve dne i během temné noci.

 

Odemknete vchod i otevřete bránu na dálku

Videotelefon EMOS EM-03M vám zjednoduší život v mnoha ohledech. Nejen že vás upozorní na příchozí návštěvu, stisknutím jediného tlačítka na vnitřním LCD monitoru ale navíc jednoduše na dálku odemknete vstupní dveře nebo otevřete bránu.

 

Široký úhel záběru

Dveřní kamerová jednotka je přizpůsobena širokému způsobu použití. Úhel jejího záběru je 80°, a tak ji můžete umístit i na nízký plot nebo tam, kde se vám to nejvíce hodí. Obraz z kamerové jednotky se vám pak přenese na 7" barevnou obrazovku.

 

Perfektní obraz ve dne i v noci

V šeru či ve tmě si kamerový systém automaticky přisvítí infračervenými LED diodami. Příchozího tak snadno rozpoznáte i za ztížených světelných podmínek.

 

Propojení pomocí dvou vodičů

Máte nyní klasický zvonek a chtěli byste ho jednoduše vyměnit za videotelefon? Se zařízením EMOS EM-03M to hravě zvládnete, aniž byste museli na místo přivádět další dráty. Videotelefon EMOS EM-03M je totiž připraven pro propojení pomocí dvou vodičů, namísto klasických čtyř.

 

Ovládání dveřních zámků a pojezdu brány

Přišla vám návštěva a vy to máte ke dveřím daleko? Stisknutím jediného tlačítka můžete během hovoru s příchozími hosty ovládat dveřní zámek u vstupu. Stejně jednoduše zvládne systém komunikovat i se všemi typy elektronických pojezdů bran.

 

Voděodolné provedení kamerové jednotky

Zařízení pro přenos obrazu a zvuku lze jednoduše namontovat kamkoliv, kde to potřebujete. Kromě toho je ale dveřní kamerová jednotka voděodolná (IP 44) a vyrobena tak, aby odolala útoku vandalů a skvěle vám sloužila po mnoho let.

  • Značka EMOS
Monitory pro dveřní / video systém Intercom
  • Barva Stříbro
  • Instalační technika 2-drát
  • Ovládání videa Ano

Všechny obrázky

Podobné produkty