Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

EMOS Přívod prodlužovací 25m, 4zásuvka, s bubnem, černá

EMOS Přívod prodlužovací 25m, 4zásuvka, s bubnem, černá

Značka
EMOS
Kód ELFETEX
11.360.284
EAN
8592920084823
Kód výrobce
1908442500
Recyklační poplatek vč. DPH
10,16 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Prodlužovací kabel pro profesionální použití umožňuje zapojení až čtyř elektrických zařízení současně. Snadné navíjení kabelu zajišťuje vodící oko a robustní kovové tělo navijáku. Vodič H07RN zvládne střední až velké mechanické namáhání ve stavebnictví nebo v zemědělství. Kabel s průřezem vodiče 1,5 mm² odolá vodě, vlhku, studeným i horkým teplotám od -25 °C do +60 °C a nabízí tak mnohostranné využití. Výhodou je dokonalá brzda pro aretaci cívky. Pokud hledáte spolehlivého parťáka třeba na stavbu, vsaďte na navíjecí buben EMOS s dlouhou životností.

Nenechejte se omezovat při práci a buďte maximálně flexibilní. Kabel o délce 25 m je ideální pro profesionální využití na stavbách, při rekonstrukcích bytů nebo v zemědělství, jednoduše všude tam, kde potřebujete mít připojení k elektrickému proudu vždy po ruce.

Pevná konstrukce navijáku a kovové tělo cívky jsou spolehlivou dvojkou, která zaručuje dlouhou životnost, což dokládá i prodloužená záruka 5 let.

Snadné a hladké navíjení kabelu má na starosti vodící oko. Brzda pro aretaci cívky zabraňuje samovolnému navíjení kabelu a fixuje kabel v požadované poloze. Při práci oceníte snadnou manipulaci s navijákem a jednoduché používání.

Výhodou je možnost zapojení až 4 elektro zařízení současně. Zásuvky odpovídají napětí 230 V~. Tepelná pojistka chrání připojená elektrická zařízení před poškozením, které může být způsobeno přetížením v síti. Pokud k přetížení skutečně dojde, tepelná pojistka automaticky přeruší obvod a vaše zařízení jsou v bezpečí.

  • Značka EMOS
Kabelové bubny
  • Průřez vodiče 1.5 mm²
  • Osazení kabelu H07RN-F
  • Stupeň krytí (IP) IP44
  • S tepelnou ochranou Ano
  • Počet zásuvek s ochranným kontaktem 4
  • Délka kabelu 25 m
  • Automatické navíjení kabelů Ne

Ke stažení

Všechny obrázky

Podobné produkty