Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

EMOS Váha digitální osobní EV112 GoSMART nosnost 187kg

EMOS Váha digitální osobní EV112 GoSMART nosnost 187kg

Značka
EMOS
Kód ELFETEX
11.541.322
EAN
8592920122129
Kód výrobce
2617010902
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Získejte kompletní přehled o svém těle

Chcete zhubnout, nabrat svalovou hmotu nebo prostě udržovat zdravý životní styl? Naše chytrá osobní váha EV112 vám poskytne veškeré potřebné informace, abyste mohli dosáhnout svých cílů a zlepšit svou fyzickou kondici.

Chytrá osobní váha EV112 dokáže sledovat 18 tělesných ukazatelů a poskytne vám detailní informace o vašem těle. Chcete vědět, kolik máte tělesného tuku? Jakou máte svalovou hmotu? A co index tělesného tuku a úroveň obezity? S naší váhou se dozvíte všechny tyto údaje a mnohem více.

přehlednými reporty v grafické podobě budete sledovat pokrok při dosahování vysněné postavy.

 

Pro dokonalou kontrolu tělesné kondice

Chytrá osobní váha EV112 nabízí širokou škálu měření, která vám pomůže monitorovat a zlepšovat vaši fyzickou kondici a zdraví. Měří a vyhodnocuje celkem 18 parametrů, které poskytují komplexní informace o vašem těle.

Kromě základního měření vaší hmotnosti dokáže vyhodnotit například BMI (index tělesné hmotnosti), množství tělesného tuku v těle, podíl svalové hmoty, index tělesného tuku, úrověň obezity, doporučí vaši ideální váhu a souhrnně vyhodnotí shozené či nabrané kilogramy. Tyto ukazatele vám pomohou získat přesný obraz vašeho těla a poskytnou vám cenné informace pro plánování stravy a cvičení.

 

Sledujte pokrok každého člena rodiny

Chytrá osobní váha EV112 je navržena tak, aby monitorovala zdraví a hmotnost každého člena rodiny. Umožní vám uložit data až pro 10 různých uživatelů. Každý člen vaší rodiny si může vytvořit svůj osobní profil s údaji o věku, pohlaví a výšce. Pomůže tak zpřesnit výsledky měření a bude sledovat svůj pokrok nezávisle.  Samozřejmostí je možnost volby preferované měrné váhové jednotky, vybírat můžete mezi kg nebo lb. Bez ohledu na to, zda preferujete metrický nebo imperiální systém, vám tak váha poskytne přesné a srozumitelné výsledky.

Máte pár kil nadváhy nebo jste v objemovém kulturistickém tréninku? S nosností až 180 kg (396 lb) je chytrá váha EV112 vhodná pro většinu uživatelů, bez ohledu na jejich tělesnou stavbu a hmotnost. Díky přesnosti na 100 gramů máte velmi přesné info o sebemenší změně své váhy. 

Užitečné funkce

Co je pro vás nejdůležitější při výběru váhy? Je to přesnost, spolehlivost a jednoduchost ovládání? Naše váha byla navržena s ohledem právě na tyto parametry. S funkcí automatického vypnutí a zapnutí šetří chytrá osobní váha EV112 spotřebu elektrické energie a vám tak bude dlouho sloužit. Při aktivaci váhy, ať už na ni vstoupíte nebo ji zapnete ručně, se okamžitě rozsvítí a bude připravena k měření.

Váha je vybavena praktickými indikátory, které vám včas sdělí, kdy se blíží vybití baterií nebo kdy váha dosahuje své maximální nosnosti. Už se nemusíte obávat, že by váha přestala fungovat v nevhodný okamžik. Díky včasnému upozornění budete mít dostatek času na výměnu baterií.

Chytrý pomocník s elegantním designem

S naší chytrou osobní váhou EV112 získáte více než přesné a komplexní informace o svém těle. Díky jejímu elegantnímu skleněnému designu, přehlednému podsvícenému LCD displeji speciálnímu povrchu z ITO temperovaného skla s vysokou odolností pro vyšší přesnost měření bude i estetickým doplňkem do vaší domácnosti.

Připravena k okamžitému použití

Po jednoduchém a rychlém spárování osobní váhy EV112 s aplikací EMOS GoSmart budete mít všechny informace o svém těle dostupné přímo ve svém mobilním zařízení. Aplikace je kompatibilní s operačními systémy iOS a Android a poskytne vám jednoduchého průvodce, který vás provede procesem spárování chytré váhy s vašim mobilním zařízením.

S naší chytrou váhou se můžete pustit do měření své hmotnosti a sledování kondice okamžitě po rozbalení. Součástí balení jsou tři 1,5V AAA baterie, které stačí vložit do váhy a ta je ihned připravena k párování s mobilní aplikací.

Integrace do systému EMOS GoSmart a TUYA

Vytvořte si vlastní inteligentní domácnost s chytrými zařízeními EMOS GoSmart a dalšími kompatibilními s platformou TUYA. Propojujte jednotlivá zařízení, nastavujte automatizace jejich činností a ovládejte je vzdáleně pomocí plně lokalizované a intuitivní mobilní aplikace.

Nechte svou domácnost, aby se starala sama o sebe a dopřejte si tak více času pro své blízké a zájmy.

 

  • Značka EMOS
Osobní váhy
  • Šířka 300 mm
  • Výška 26 mm
  • Hloubka 300 mm
  • Max. nosnost 180 kg
  • Analýza tělesného tuku Ano
  • Základní barva Černá
  • Průhledný Ano
  • Analýza vody v těle Ano

Ke stažení

Všechny obrázky

Podobné produkty