Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

EMOS Detektor úniku vody P56000S Zigbee IP65

EMOS Detektor úniku vody P56000S Zigbee IP65

Značka
EMOS
Kód ELFETEX
11.561.883
EAN
8592920122136
Kód výrobce
2104104000
Recyklační poplatek vč. DPH
2,03 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Ochraňte svůj domov před únikem vody

Chcete ochránit váš domov před nečekanými úniky vody? S našim chytrým detektorem úniku vody P56000S dokážete vzniku těchto nepříjemných situací zabránit. Bez ohledu na to, kde se právě nacházíte nebo co děláte, budete zprávou na vaše mobilní zařízení informováni o úniku vody a můžete tak okamžitě podniknout kroky, abyste zabránili vzniku škody. Současně začne detektor vydávat akustickou a optickou výstrahu, aby na vznik problému upozornil i osoby, které jsou v jeho blízkosti.

A co je nejlepší? Provoz detektoru zajišťuje pouze jedna baterie a vy se tak nemusíte starat o složité zapojení do elektrické sítě. V kombinaci s elegantním designem vysokou spolehlivostí vám chytrý detektor úniku vody umožní ochránit domácnost a majetek váš i vašich sousedů.

Jedním z největších benefitů chytrého detektoru úniku vody P56000S je možnost přijímat upozornění o úniku vody v reálném čase přímo na vašem mobilním zařízení. Vy tak získáte možnost okamžitého zásahu, který může mít obrovský vliv na minimalizaci škod.

Detektor je vybaven i optickou a zvukovou signalizací, které spolehlivě upozorní osoby v jeho blízkosti na nežádoucí únik vody. S hlasitým alarmem o síle 85 dB nedokáže uniknout vaší pozornosti.

Elegantní a spolehlivý hlídač

Chytrý detektor úniku vody P56000S je navržen tak, aby splňoval nejen požadavky na funkčnost. Díky kompaktní velikosti a elegantnímu designu, se výborně hodí zejména do koupelen, kuchyní i technických místností, ve kterých spolehlivě pohlídá přetečení vany, únik vody z pračky, netěsnost myčky nádobí, prasklé topení a podobné nepříjemné situace. Stane se elegantním a nenápadným hlídačem, který předchází vzniku škod ve vaší domácnosti.

S životností až 10 let se můžete spolehnout na jeho bezchybnou funkčnost po dlouhou dobu.

Pro každý prostor

Chytrý detektor úniku vody P56000S je napájen jedinou 3V baterií CR2 a vy ho tak můžete umístit kdekoli v domácnosti, bez ohledu na dostupnost elektrické zásuvky.

Detektor je vybaven inteligentním systémem upozorňujícím na nutnost výměny baterií. Vždy tak máte jistotu, že spolehlivě ochrání váš majetek a je plně funkční. 

Ochrání vás za pár minut

Obáváte se složité montáže? Instalace už nemůže být jednodušší! Detektor úniku vody P56000S stačí vybalit, vložit do něj baterii, připojit k Zigbee bráně spárovat s mobilní aplikací EMOS GoSmart, která je dostupná pro Android i iOS. Žádné složité konfigurace nebo dlouhá čekání.

 

Integrace do systému EMOS GoSmart a TUYA

Vytvořte si vlastní inteligentní domácnost s chytrými zařízeními EMOS GoSmart a dalšími kompatibilními s platformou TUYA. Propojujte jednotlivá zařízení, nastavujte automatizace jejich činností a ovládejte je vzdáleně pomocí plně lokalizované a intuitivní mobilní aplikace.

Nechte svou domácnost, aby se starala sama o sebe a dopřejte si tak více času pro své blízké a zájmy.

  • Značka EMOS
Hlásiče požáru
  • Barva Bílá
  • Stupeň krytí (IP) IP65
  • Kompatibilní s Google asistentem Ano
  • Kompatibilní s Amazon Alexa Ano

Ke stažení

Všechny obrázky

Podobné produkty