Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ELKO EP Termopohon TELVA-2 230V NC

ELKO EP Termopohon TELVA-2 230V NC

Značka
ELKO EP
Kód ELFETEX
11.474.699
EAN
8595188181976
Kód výrobce
8595188181976
Recyklační poplatek vč. DPH
0,27 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Informace o produktu

Termopohon je určen k otevření nebo zavření ventilů v soustavách vytápění, chlazení či vzduchotechniky. Dále je také vhodný k využití v rozdělovači podlahového topení nebo stropního chlazení. Je dostupný ve variantách NO (bez napětí otevřeno), NC (bez napětí zavřeno) a pro napětí 230 V a 24 V. Vnitřní princip fungování mechanismu termopohonu = jeho pohybu, tak aby docházelo k otevření/zavření ventilu zajišťuje elektrický topný prvek s expanzním materiálem, který se vlivem teplotních změn po dobu přivedeného napájecího napětí rozpíná. Termopohon je bezúdržbový a pracuje zcela nehlučně. Termopohon je osazen kovovou maticí M30 x 1,5, díky které se po montáži stává 100% pevnou součástí ventilu s tímto odpovídajícím rozměrem závitu. Uvedený rozměr matice předurčuje použití termohlavice s ventily výrobců např. Herz, HoneyWell, Danfoss, Oventrop a další. Termopohon Telva: - se vyznačuje absolutně tichým a bezúdržbovým provozem - je určen pro montáž – řízení topných i chladících soustav - způsob uchycení pohonu na řízený ventil pomocí matice M30 x 1,5 - pracovní poloha je libovolná Typ využití: Podlahové vytápění - bezdrátový regulátor RFTC-50/G měří teplotu prostoru a na základě nastaveného programu posílá povel do spínacího prvku RFSA-66M k otevření/zavření termopohonu TELVA na rozdělovači.
  • Značka ELKO EP

Podobné produkty