Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

DISANO Svítidlo LED SATURNO 2885 89W 12670lm 4000K IP66 ø320mm grafit

DISANO Svítidlo LED SATURNO 2885 89W 12670lm 4000K IP66 ø320mm grafit

Značka
DISANO
Kód ELFETEX
11.342.319
EAN
8012952159783
Kód výrobce
33075400
Recyklační poplatek vč. DPH
4,84 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Saturno LED od společnosti Disano illuminazione: osvětlení šetrné k životnímu prostředí a práci. 
Nabídka reflektorů Disano pro sklady a výrobní zařízení je rozšířena o nové produkty. 
Saturno LED je tím správným alternativním řešením k dosažení nejlepšího výkonu bez plýtvání energií v prostorech, kde je vyžadován maximální výkon. 
Tato svítidla jsou vyrobena z nejlepších materiálů a jsou vyrobena tak, aby vydržela v čase. Jsou navržena tak, aby zajistila lepší ovládání světla.
Výrobní proces je čím dál energeticky efektivnější, takže udržitelnost je nejdůležitější výzvou pro společnosti, které usilují o maximální konkurenceschopnost. Využívání nových osvětlovacích technologií ve výrobních zařízeních umožňuje dosáhnout tří základních cílů: šetřit energii a současně zajistit ekonomické a ekologické výhody, zlepšit bezpečnost a pohodlí v pracovních prostorech a zvýšit produktivitu.
Nová svítidla LED snižují spotřebu energie na polovinu a nabízejí vynikající kvalitu světla v souladu s požadavky trhu. Výrobní zařízení se mění a věnují stále větší prostor automatizaci a přesným procesům. Zdroje LED zajišťují vysoké podání barev, což vede k lepšímu sledování a pozitivním účinkům na zdraví a pohodu pracovníků. Řada bodových světel Disano byla navržena tak, aby umožňovala co nejlepší využití nových zdrojů a technologií pro účinnější správu osvětlovací soustavy v průmyslových prostorách. Možnost vybrat si produkt s nejvhodnějšími technickými vlastnostmi umožňuje optimalizovat ekonomické investice a dosáhnout stále vyšší úrovně výkonu. 
Pouzdro: z tlakově litého hliníku s chladicími žebry.

Nátěry: standardní práškové lakování se skládá z první fáze předúpravy kovového povrchu a z jedné vrstvy polyesterového práškového laku stabilizovaného proti UV záření, korozi a solím.

Vybavení: těsnění ze silikonové gumy; vnější šrouby a šrouby z nerezové oceli; ventil recirkulace vzduchu. Izolační konektor pro rychlou instalaci bez nutnosti otevírání svítidla. 

Elektronické bezpečnostní zařízení (4 kV) k ochraně LED modulu a souvisejícího předřadníku podle EN 61547.

Funguje ve dvou režimech:

- diferenciální režim: přepětí mezi napájecími kabely a mezi fází a neutrálem.

- společný režim: přepětí mezi napájecími, L / N a zemními kabely nebo mezi tělem zařízení, pokud je třídy II a je instalováno na kovovém sloupu.

Na vyžádání: ochrana do 10 kV. 
 

  • Značka DISANO
Stropní/nástěnná svítidla
  • Vhodné pro výkon světelného zdroje 89 W
  • Index podání barev 80-89 (třída 1B)
  • Materiál pouzdra Hliník
  • Světelný zdroj LED nevyměnitelná
  • Rázová pevnost IK08
  • Stupeň krytí (IP) IP66
  • Teplota chromatičnosti 4000 K
  • Efektivní světelný tok 12670
  • Vnější průměr 320 mm

Ke stažení

Podobné produkty